'Inactive' box on autosearch

Add your feature request here

'Inactive' box on autosearch

Postby bearded » 27 Jun 2019, 21:31

Possibly a tickbok or group for inactive searches for when you know something won't be active for a while but you want to keep search for the future? e.g series
bearded
 
Posts: 2
Joined: 20 May 2016, 06:40

Re: 'Inactive' box on autosearch

Postby Sopor » 04 Nov 2019, 23:12

I'm not really sure what you mean, but you can create your own groups and move inactive auto searches to this group .
User avatar
Sopor
Site Admin
 
Posts: 19
Joined: 20 May 2013, 20:22
Location: Sweden


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron