Bind address on the name of the adapter, not the IP

Add your feature request here

Bind address on the name of the adapter, not the IP

Postby Pekka » 05 Mar 2017, 12:33

Hello,

I use a VPN for AirDC++. Very nice function to make sure the application always connects through a specific IP. My problem is that the VPN reconnects randomly (sometimes after 1 hour, sometimes after 2 weeks). This makes the IP change. Therefore I have to change the binding address manually to reconnect. This is not optimal. It would be better for me (and maybe more people having the same problem?) if I had the option to bind address on the name of the adapter, not the IP. For example, I have 2 active network adapters. One is called "Wi-Fi" and the other is called "VPN". I AirDC++ just made sure to always connect through "VPN", even if it changed IP, I would be happy.

Hope I'm clear enough on this. Have a nice Sunday everyone!
Pekka
 
Posts: 2
Joined: 05 Mar 2017, 10:45

Re: Bind address on the name of the adapter, not the IP

Postby maksis » 23 Mar 2017, 13:42

viewtopic.php?f=6&t=4477 (I just managed to move it to correct section from bug reports)
User avatar
maksis
Site Admin
 
Posts: 774
Joined: 23 Nov 2010, 18:56

Re: Bind address on the name of the adapter, not the IP

Postby Pekka » 23 Mar 2017, 15:12

Se där=) Om andra program kan lösa det här borde vi kunna ha det så med. Donerar 50 kr när detta är löst:p
Pekka
 
Posts: 2
Joined: 05 Mar 2017, 10:45


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron