Entity 0 was not found (Code 404)

If you got some trouble or need help configuring AirDC++, we're here to help

Entity 0 was not found (Code 404)

Postby Exile82 » 17 Nov 2020, 11:21

Hi!
I updated to the last version with some enhancements when it comes to webserver. But when I use the search functionality in the webinterface, I get an error message; "Entity 0 was not found (Code 404)".
Where does this error come from?
Exile82
 
Posts: 4
Joined: 13 Jan 2019, 09:37

Re: Entity 0 was not found (Code 404)

Postby maksis » 17 Nov 2020, 15:56

I assume that your browser is still using an old UI version that is cached (you need to reload the page or clear the cache if that isn't enough). You can check the currently active UI version from Settings -> About.
User avatar
maksis
Site Admin
 
Posts: 911
Joined: 23 Nov 2010, 18:56

Re: Entity 0 was not found (Code 404)

Postby Exile82 » 19 Nov 2020, 11:07

Thanks for quick response. Yes, I tried to clear chave but it seems to be something else.
This is stated in the webui:
Application version
AirDC++ 3.70 x64
Web UI version
2.7.0
Web UI build date
November 16, 2019 6:00 PM
API version
1
API feature level
5


The application says it is on AirDC++ 3.70.
Exile82
 
Posts: 4
Joined: 13 Jan 2019, 09:37

Re: Entity 0 was not found (Code 404)

Postby maksis » 19 Nov 2020, 15:51

Your Web UI version is one year old (3.70 was shipped with Web UI 2.9.0). If you are sure that it's not a browser caching issue, I'd recommend checking the modification dates of the files inside Web-resources folder next to the executable.
User avatar
maksis
Site Admin
 
Posts: 911
Joined: 23 Nov 2010, 18:56


Return to The Help Desk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests