AirDC++ 2.50 no longer displays public hubs ...

If you find any bugs, please post in here. Bugs in the Linux version should be reported on Github.

AirDC++ 2.50 no longer displays public hubs ...

Postby Validator » 31 Jul 2013, 23:52

The facility is still there, just that for any hub list selected (and I have tried the three defaults and added more), it reports: "Downloaded hub list is corrupted or unsupported".

Connectivity is not an issue. Am using rest of AirDC++ just fine, just the public hubs disappeared since 2.50 was installed.
Validator
 
Posts: 2
Joined: 31 Jul 2013, 23:46

Re: AirDC++ 2.50 no longer displays public hubs ...

Postby maksis » 01 Aug 2013, 00:48

I can't reproduce this issue. Have you tried refreshing the lists? You may also try disabling/enabling the coral option from Settings -> Advanced.
User avatar
maksis
Site Admin
 
Posts: 911
Joined: 23 Nov 2010, 18:56

Re: AirDC++ 2.50 no longer displays public hubs ...

Postby Validator » 09 Aug 2013, 09:05

Yep, it was Coral all right. Thanks. Just disabled that and it worked. Re-enabled it and the same corrupted messages on refreshes. Then disabled it and on refresh worked again. Pretty conclusive! Thanks. Guess there's a bug somewhere with Coral?
Validator
 
Posts: 2
Joined: 31 Jul 2013, 23:46

Re: AirDC++ 2.50 no longer displays public hubs ...

Postby maksis » 09 Aug 2013, 19:14

I'm not sure because I haven't experienced this problem on any computer. Maybe there's something wrong with the Coral server from where your list is downloaded... it's hard to tell.
User avatar
maksis
Site Admin
 
Posts: 911
Joined: 23 Nov 2010, 18:56


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron